Over ons

Een goede manier van ondernemerschap heeft een positieve invloed op de kwaliteit van de samenleving. Loonbedrijf Steendijk streeft ernaar om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Loonbedrijf Steendijk is een klein, maar bijdetijds loonbedrijf, opgericht in november 2011. Het is gevestigd in Axel en voornamelijk werkzaam in en rond Zeeuws-Vlaanderen. Loonbedrijf Steendijk richt zich met name op grond-, weg-, waterbouw, welke te vinden zijn onder de kop activiteiten. Voor meer informatie kunt u (ook buiten kantooruren) telefonisch contact met ons opnemen, of via het contactformulier

Ongekende mogelijkheden

Loonbedrijf Steendijk doet meer dan de naam doet vermoeden. Wij gaan moeilijke aanvragen niet uit de weg, maar streven ernaar iedere klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij zijn daardoor actief binnen een brede markt. Dit loopt uiteen van (semi-)overheden en internationale aannemers tot particulieren.

Klantgericht

Efficiëntie is bij Loonbedrijf Steendijk een sleutelwoord. In de jaren van activiteit is ondertussen een uitgebreid netwerk van mensen en materieel ontstaan. De effectieve planning zorgt ervoor, dat dagelijks een tiental mensen met de juiste machine op de goede plaats komt. Wij streven er altijd naar op een zo accuraat mogelijke manier de klant van dienst te zijn. De tractoren en machines die bij ons worden ingezet, zijn voorzien van de nodige aanpassingen om zo snel, efficiënt en veilig mogelijk te werken, zodat de continuïteit van de werkzaamheden wordt bevorderd. Indien gewenst, worden aanpassingen in een moderne eigen werkplaats of soms zelfs op locatie uitgevoerd.

Rupsgraafmachines

In de categorie minigravers hebben we verschillende machines, die met uiteenlopende uitrustingsstukken breed kunnen worden ingezet. Om de flexibiliteit te bevorderen, worden alle mini(rups)machines snel en veilig in eigen beheer getransporteerd.

In de grotere categorie hebben we verschillende machines, die we naar behoefte inzetten in bijvoorbeeld rioleringswerkzaamheden, depotwerk, maar ook funderings- en sloopwerkzaamheden. Bijvoorbeeld de 15 ton zware Hitachi binnendraaier staat op rubber pads, zodat hij zich vrijwel zonder schade over verharde en onverharde ondergrond kan verzetten. Om de flexibiliteit te bevorderen, worden alle (rups)machines in eigen beheer getransporteerd.

Tractorcombinaties

Om terug te komen op efficiëntie, tractorcombinaties passen hier uitzonderlijk goed bij. Dit dankt de tractor onder andere aan zijn goede terreinvaardigheid en verscheidene technische eigenschappen als werktuigdrager. Een tractor met gronddumper is een veel gebruikte combinatie, die breed kan worden ingezet. Mede dankzij overdruk op de cabine van de tractor kan de chauffeur onder minder goede of zelfs gevaarlijke omstandigheden zijn werk toch veilig verrichten. Andere combinaties die veel worden toegepast zijn tractor met waterwagen, tractor met klepelmaaiers (zowel front- als zijmaaier), tractor met bezem en tractor met (vele soorten en maten) grondbewerkingsmachine.  Evenals bij de andere rubrieken, de mogelijkheden zijn ongekend!